Geschiedenis

Al tijdens haar carrière als maatschappelijk werkster had Joke Hommel een tweedehands kledingwinkel op zolder, al snel werd haar huis te klein voor het aantal kledingstukken en klanten. 

In 2010 besloot ze het werk als maatschappelijk werkster achter zich te laten en een winkel te openen in de Van Der Rijtstraat te Bergen op Zoom.

In 2012 werd ze genomineerd voor de MVO-prijs en wederom groeide het aantal klanten. Sinds Mei 2015 is ze daarom verhuisd naar een geweldige nieuwe locatie in het centrum van Bergen op Zoom, aan de Fortuinstraat 23. Dit monumentale pand is een van de oudste winkelpanden van de stad. Haar concept om merkkleding een tweede leven te geven maakt haar klanten niet alleen blij, het is milieubewust, duurzaam en voor alle partijen een win-win situatie.

Inmiddels heeft ze een team van mensen om zich heen die niet alleen helpen in de winkel, maar ook de etalages prachtig verzorgen, en samen met haar de evenementen rondom de winkel tot een succes weten te maken.

Joke Hommel en haar winkel Secondbuy zijn inmiddels een begrip in Bergen op Zoom. Niet allleen de kleding maar ook de winkel zelf is zeker de moeite waard om te komen bekijken